Drożdże do wina BAYANUS G995

Dodane: Czwartek, 12 Lipiec, 2018  09:41

Opis oferty:

Aktywne, silne drożdże winiarskie: Cerevisiae Saccharomyces Bayanus. Dedykowane do fermentacji świeżych, owocowych win białych jak i czerwonych. Zalecane do restartu przy zatrzymanej fermentacji.
Tolerancja na alkohol do 16%, optymalna temperatura fermentacji 20-25*C.

Sposób użycia: drożdże należy rozmieszać w 100ml ciepłej (30°C) wody ze szczyptą cukru. Zamieszać i odstawić na 20 min. Po tym czasie dodać do wina. Różnica w temperaturze między drożdżami a nastawem nie powinna przewyższyć 10°C

Zapraszamy na naszą stronę internetową www.swiatdrozdzy.pl, oraz funpage na Facebooku Świat Drożdży Akcesoria gorzelnicze i winiarskie
Zapraszamy na ul. Słowackiego 1( wejście od strony rynku głównego), 43-600 Jaworzno
Kontakt telefoniczny:
+48 660-371-800 +48 504 266 006
Napisz wiadomość

Napisz wiadomość

Uzupełnij adres e-mail Wpisz poprawny adres e-mail
Uzupełnij treść zapytania Treść zapytania musi być dłuższa niż 2 znaki
Dodaj załącznik
Max. 5MB, Dozwolone:jpg, jpeg, png, doc, docx, pdf, gif, html, txt.
reCAPTCHA
Jaworzno
Aleksandra
Na Lento.pl od 26 sty 2018
Strona użytkownika
  • Wypromuj
  • Zgłoś naruszenie
  • Drukuj ulotkę
  • Edytuj/usuń
Zgłoś opinie